Във връзка с обявеното извънредно положение на територията на Република България, свързано с разпространението на COVID-19 в световен мащаб, екипът ни Ви уведомява че от 16.03.2020 г. учебните занятия във всички образователни институции се прекратяват.

            Във връзка с обявеното извънредно положение за територията на цялата страна, в  СУ“Васил Левски“-гр.Стара Загора е създадена организация за обучение от разстояние в електронна среда. Повече информация ще получите от класния ръководител в платформата Shkolo.bg.

Уважаеми ученици, 

Времето, прекарано вкъщи, е наложително да използвате за овладяване на учебното съдържание, което Вашите учители ще Ви преподават дистанционно. Поддържайте обучителната си активност, като се упражнявате върху преподадените уроци.

Ограничете максимално достъпа си до обществени места. Избягвайте физически контакт с други хора. Използвайте активно средствата за лична защита и хигиена, осигурени от Вашите семейства.

Уважаеми родители, 

            Като отговорни граждани следете здравословното състояние на своите деца.  Подкрепяйте и мотивирайте децата си да се запознават редовно с учебните материали, предоставени им по различни канали от техните учители.

winterlake1

Joomla templates by a4joomla