Уважаеми колеги, ученици, родители,

        Първият учебен ден отново е пред нас, събрал вълнение, усмивки и очаквания за предстоящата година. Този ден е истински празник, но различен от всички останали, защото независимо дали си още ученик или отдавна си затворил вратите на училището зад себе си, смисълът и важността на 15 септември винаги остават в сърцето ни.

      Мили първокласници, очакват ви прекрасни дни, в които ще научите много, водени от вашата първа учителка, ще намерите нови приятели, ще откриете нови светове. Бъдете здрави, много щастливи и все така повод за гордост за вашите родители.

      Скъпи ученици, предстои ви да изкачите още едно стъпало по пътя на знанието. Помнете, че вие пишете историята на нашето училище. От вашата упоритост и труд зависи дали страниците й ще греят и ще бъдат помнени. Затова бъдете постоянни и не губете желанието си за усвояване на нови знания, защото те ви правят силни и уверени в себе си млади хора!

      Уважаеми колеги, продължавайте да бъдете все така всеотдайни в работата си. Вие сте истински будители, вдъхновители и приятели на нашите възпитаници.  Желая ви здраве, духовни сили и упоритост, за да се преборите с трудностите, пред които се изправяте ежедневно. Нека любовта на вашите ученици бъде най-ценния подарък за труда ви!

      Уважаеми родители, благодарим Ви, че ни поверихте най-скъпото в живота си – вашите деца. Бъдете до тях, подкрепяйте ги, показвайте им доброто и стойностното около нас. Бъдете им опора, когато се изправят пред предизвикателствата на учението. 

           

На добър час!

Лина Борисова

Директор на СУ “Васил Левски’’

 

KAMBANA

 

Joomla templates by a4joomla