znam1

На 16 февруари, след двегодишно прекъсване, поради независещи от нас причини (световната пандемия от COVID-19), се възобнови състезанието „Знам за Апостола“, в което участваха ученици от шестите класове.
Капитаните на трите отбора Крум, Даяна и Никол представиха участниците. В първия кръг отборите получиха лист с въпроси по тема, свързана с живота на Левски. Във втори кръг участниците разпознаха три предмета (вещи), принадлежали на Апостола и говориха за тях. В третия кръг участниците показаха стрелкови умения.
Журито в състав г-н Борислав Иванов (учител по история и цивилизации), г-жа Фанка Каменова (учител по биология и здравно образование и г-жа Невена Господинова (учител по български език и литература) оцениха резултатите на отборите.
За доброто настроение в залата се погрижиха народния хор при Средно училище „Васил Левски“ и вокална група „детелини“ с ръководител г-н Иван Иванов. Народния хор изпълни родопската песен „Пустоно лудо и младо“. Вокалната група изпълни „Песен за Левски“. Виктор Стоев от 6 А клас изсвири на пиано „Валс“ на П. Чайковски.
Учениците от училищния театър „Лица и маски“ с ръководител г-жа Н. Керанова представиха пред всички „Тефтерчето на Левски“.
Водещите на състезанието Явор и Виктория, както и асистентките Никол, Вероника и Жасмина, допринесоха за добрата атмосфера и организация на състезанието.
Накрая всеки отбор си направи снимка с класния ръководител (г-жа Яна Армянова, г-жа Даниела Дечкова и г-жа Юлия Славова).

znam2

znam4

 
 
Joomla templates by a4joomla