На националния празник на България трети март в град Шипка се състоя гала концерт - награждаване на лауреатите в третото издание на Националния конкурс за детско творчество "С България в сърцето"!
Сияна Чалъкова от 3б клас бе отличена с медал и диплом - второ място в раздел песен за изпълнение на народната песен "Замръкнала е хубава Яна". Акапелно, тя заедно с Аделина Баяслиева от 3б клас, изпълниха на двуглас песента "Стига си одил, бре сине" и отново грабнаха второ място в раздел песен-дует.
Николай Чолаков от 7в клас бе отличен с медал и диплом - трето място в раздел художествено слово за изпълнение на стихотворението "Черешовото топче" на Дамян Дамянов.
Валентина Крачолова от 6б клас също грабна медал и диплом -трето място в раздел художествено слово за изпълнение на стихотворението "Стоян войвода" на великия Дамян Дамянов.
Грамота за участие в раздел песен получи и Белослава Георгиева от 5б клас за изпълнението на народната песен "Стига ми се, момне ле, навдига". Наградите бяха връчени лично от кмета на град Шипка - Василка Панайотова.

1709478708867

 

Грамота - поощрение на Белослава Георгиева от 5б клас в Национален конкурс за детско творчество с изпълнение й песента "Стига ми се моме ле навдигай"

28b36bd3 41dc 41f7 b2be 53ef801ca9cd

 
Joomla templates by a4joomla